Naujienos

Apie mus

Mėsos cechas

Parduotuvės

Malūnas

Paslaugos

Nuorodos

Kontaktai

 

 

Gyvulių supirkimo kainosProdukcijaPagrindinis puslapis

 

Mėsos perdirbimo cechas

 
 

UAB „Alantos agroservisas“ sukaupusi didelę patirtį gamindama mėsos produktus, taikydama kaimiškas mėsos apdorojimo technologijas ir originalias liaudiškas receptūras, rinkai teikia beveik 60 gaminių, iš kurių  net 30 yra įrašyti į Aukštaitijos kulinarinio paveldo sąrašą.  Tai daugiau nei 20 pavadinimų dešros, kumpiai, skilandžiai, rūkytos šoninės, lašiniai ir kt. Šie gaminiai turi vis didesnę paklausą Lietuvos rinkoje dėl aukštos kokybės, originalios liaudiškos receptūros.

Įmonėje dirba 15 darbuotojų kolektyvas. Per dieną paskerdžiama ir išdorojama po 15-20 kiaulių ir 2-3 galvijai, per mėnesį perdirbama iki 30 tonų mėsos.

Produkcija gaminama iš vietos ūkininkų išaugintų gyvulių, o didesnė dalis  superkama iš ŽŪB „Pauliukas“ Jonavos r., ŽŪB „Ramygalos aruodai“ Panevėžio r., UAB „Suginčiai“ Molėtų r. ir kt. Kiaulės perkamos tik paženklintos, o galvijai su galvijų pasais.

Nuo 2014 m. Gegužės mėn. 5 gaminiai įrašyti į Tautinio paveldo sąrašą.

 

Sukurta 2006 ©